Digitális archiválás - Az aktív projektakta

A termelő cégek sokat fordítanak dokumentumkezelői rendszerükre annak érdekében, hogy digitálisan elérhetőek legyenek dokumentumaik. Ezáltal a fizikailag tárolt dokumentumok viszonylag aktívak lesznek. Az aktív projektakta szolgáltatásunkkal egy köztes szintet vezetünk be a fizikailag tárolt és a már digitalizált adatállomány között.

Gyakran a fizikailag tárolt dokumentumok a digitális archívum kiegészítéseként szolgálnak.

Ott, ahol az iratanyagok csak a digitalizált akták kiegészítéseként szolgálnak, érdemes a még papír alapú dokumentumokat digitalizálni és a dokumentumkezelési rendszert integrálni. A költség alacsonyan tartása érdekében az iratanyagok csak abban az esetben lesznek digitalizálva, ha szükség van a dokumentumokra. A SOD (Scan on Demand) folyamatnak köszönhetően adott dokumentumok rövid időn belül digitálisan állnak rendelkezésre.

Emellett garantáljuk, hogy dokumentumait biztonságos körülmények között tároljuk és támogatjuk dokumentumkezelési folyamatait a mindenkori törvényi és adatvédelmi előírások betartásának érdekében. Ennek köszönhetően fő tevékenységét még jobban előtérbe tudja helyezni.

Szolgáltatások

Dokumentumok és projekt iratok biztonságos tárolása.

Digitalizálás Scan on Demand (SOD) eljárással

Különleges méretek és nagyfelbontású PDF, PDFA, Tiff, JPEG stb. kezelése

A digitalizált dokumentumok előkészítése az Ön dokumentumkezelési rendszerének megfelelően.

Előnyök

Jogszerű dokumentumtárolás

Hozzáférés korlátozása a vállalat számára érzékeny dokumentumok tekintetében

Áttekinthető költségstruktúra

Munkaidő optimalizálása

Zökkenőmentes folyamatkezelés